Comenzi

Prin telefon, fax sau e-mail

 Solicitările pot fi făcute direct la Editura VERBA – în scris, telefonic, prin fax sau e-mail.

 Materialele solicitate se trimit prin colete poştale cu plata ramburs – care pot ajunge la destinaţie după o săptămână de la primirea comenzii. Taxele poştale sunt suportate de Editura VERBA.

 Sunt necesare următoarele precizări: numărul şi tipul de materiale dorite, numele şi adresa persoanei care va ridica coletul, eventual – un număr de telefon.
Dacă este cazul, pot fi de asemenea precizate specializarea cadrului didactic solicitant, – precum şi şcoala în care ajung dischetele.

On-line

 Introduceţi produsele dorite în coşul de cumpărături, prin apăsarea butonului „Adaugă în coş” de pe fiecare pagină a produselor VERBA.

 Puteţi modifica cantitatea dorită dintr-un articol pe pagina coşului de cumpărături, prin introducerea numărului dorit în căsuţă şi apăsarea butonului „Actualizează cantitatea”. Tot aici puteţi şterge produsele din coş, în cazul în care nu mai doriţi achiziţionarea lor.

 Comanda poate fi lansată atunci când în coşul dumneavoastră sunt produse în valoare de cel puţin 40 de lei. După completarea câmpurilor obligatorii, notate cu steluţã, apăsaţi butonul „Trimite comanda”. Veţi primi în scurt timp un mesaj automat de confirmare.

 Produsele solicitate vor fi ambalate şi trimise pe adresa indicată de dumneavoastră într-un colet poştal cu plata ramburs, taxele poştale fiind suportate de către Editura VERBA.

IMPORTANT!

 Preţurile specificate sunt valabile pentru comenzile on-line sau pentru materialele solicitate direct la Editura VERBA şi vor rămâne neschimbate până la 31 August 2018.

 Valoarea comenzii minime este de 40 lei. Până la 1 Iulie 2015 reducerile acordate sunt:
10% – pentru solicitări mai mari de 100 lei,
20% – peste 200 lei şi 30% – peste 400 lei.

 

EDITURA VERBA
430294 Baia Mare, str. Hortensiei 5A
[CP 258, OP 2] jud. Maramureş
Tel/fax: 0262-22-34-36, 0262-22-24-22
E-mail: verba@verbavolant.ro

Design: Bertóti Péter|Site realizat de Weblap.ro